HaZZ Trnava prináša prehľad výjazdov v uplynulom týždni

14.01.2013 Trnava

Trnava (TS) - Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trnave prináša prehľad výjazdov HaZZ Trnavského kraja v druhom týždni roku 2013.
V Trnavskom kraji bolo v uplynulom 2. týždni roku 2013 zaznamenaných celkom 52 udalostí, čo je o 19 viac, ako v predchádzajúcom týždni. Z tohto počtu bolo najviac, a síce 25 výjazdov uskutočnených k dopravným nehodám, 14 výjazdov vykonali príslušníci HaZZ v uplynulom týždni k požiarom a 10 výjazdov k technickým zásahom, vyskytli sa aj 2 ekologické zásahy.
Najviac zásahov v uplynulom 2. týždni roku 2013 vykonali príslušníci HaZZ v okresoch
Dunajská Streda, Galanta a Trnava – zhodne 10, po 6-krát zasahovali príslušníci HaZZ v zásahových obvodoch Hlohovec, Piešťany a Senica.
Krajské riaditeľstvo ďalej informuje o stave vozoviek v Trnavskom kraji, kde zaznamenali mierne zvýšený počet dopravných nehôd na diaľnici D1 a rýchlostnej ceste R1. Išlo však o udalosti bez vážnejších následkov a hlavne bez zranení (jednalo sa predovšetkým o osobné automobily mimo cestnej komunikácie). Na ostatných cestách a komunikáciách v Trnavskom kraji sme do tohto momentu nezaznamenali žiadne udalosti. Samozrejme v prípade vážnejších udalosti Vás budem informovať.
 

Vyberte región